Kırıkkale'ye hizmet etmek istiyorum

Kırıkkale

Eski Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı 7 Haziran'da yapılacak olan milletvekilliği seçimi için aday adaylığı başvurusu yaptı. Kıratlı başvuru belgesini teslim ederken yaptığı açıklamada, Kırıkkale'ye bir dönem daha hizmet etmek istiyorum.” dedi.

ALLAH NASİP ETTİ

Ak parti il binasında aday adaylığı başvurusunu yapan Turan Kıratlı başvuru öncesi açıklama yaptı. Kıratlı yaptığı açıklamada bir dönem Kırıkkale’ye hizmet ettiğini ve 7 Haziran seçimi içinde hizmet etmeye devam etmek istediğini ifade etti.  Kıratlı, “2007 seçimlerinde aday oldum çok güzel bir kampanya ile Allah nasip etti Kırıkkale’den vekil oldum. İlk ziyaretimi Kırıkkale’nin doğusundan başladım doğusundan batısına karış karış ayak basalım diye caba sarf ettik. Bir Kırıkkaleli anlayışı ile Kırıkkale’yi kucaklamaya çalıştık gönlümüzü bağrımızı tüm hemşerilerimize açtık” diye konuştu

BÜTÜN OLARAK KUCAKLADIK

Kırıkkale’de yaşayanlar Kırıkkalelidir diye yola çıktıklarını belirten Kırıtalı, “Kırıkkale’yi bir bütün olarak kucaklayarak çaba sarf ettik. Çok güzel projeler kurguladık, bizde birçok proje ile saha indik gerçekten AK Parti Allah’ın Lütfü a parti hükümetinin desteği hemşerilerimizin katkısıyla güzel şeyler yapıldığını düşünüyorum. Bir başarı varsa Allah’ın yardımı ve hükümetin deştiği ile Kırıkkale’nin teveccühü ile olmuştur bir başarı varsa Kırıkkalelilerin başarısıdır. Kırıkkale’mize taş üstüne taş koyan gelmiş geçmiş herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ANKARA’YA YAKIN OLAN BİR İLİMİZ

Kıratlı, “7 Haziran seçimimiz var bende bu seçimde aday adaylığı için müracaat ettim Kırıkkale’ye hizmet etmek bir şereftir bir parça hizmet etmek düşüncesi ile müracaat ettim.  Kırıkkale’nin hizmete ihtiyacı var Ankara’ya yakın olan bir ilimiz Ankara’nın nimetlerinden çok istifade etmesi lazım. Ankara’nın arka bahçesi olması lazım burnu Kırıkkale hak ediyor bu düşünce ile biraz daha hizmetlere katkıda bulunmak düşüncesi ile müracaat ettim” şeklinde konuştu

3-0 YAPACAĞIZ

Kıratlı’nın başvurusunu kabul eden İl Sekreteri Eyüp Aydın ise, “Bu başvurular ak partinin zenginliğidir çok güzel bir katılım var. Aday adaylarımız çoğalıyor her gün açıklama yapıyoruz. Bugün ise Turan Kıratlı müracaat etti. Aday adaylığının Kırıkkale ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.  Hedefimiz 3-0 yapmaktır biz bütün aday adaylarımıza başarılar diliyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Kıratlı’nın başvurusu il başkan yardımcıları tarafından kabul edildi.



Süleyman Kılıç
17.02.2015 10:10:17
5 sene ne yaptın sayın Kıratlı.bi on beş sene daha yapsan noolacak.aynı şekilde sayın özbayrak

İLHAT
17.02.2015 21:32:27
KIRIKKALEDE OTURMAYAN İNSANLARI NİÇİN ADAY GÖSTERİRLER VE KIRIKKALE NİÇİN MİLLETVEKİLİ SEÇER ACABA. İTHAL ADAYLARA HAYIR.

orhan
18.02.2015 11:13:14
arkadaşlar siyasetin adaleti yok maalesef bu turan bey kardeşimiz daha önceki yılda 1 dönem vekillik yaptı ucuk vaatleri vardı yok bilmem ne holdingi getirdim 5 bin kişilik yatırım yapıyoruz,yok filanca işadamını getirdim 10 bin kişilik yatırım yapıyoruz vs sayısız ucuk vaadlerini gazetelerden gördük takip ettik Allah rızası için bir kişiyi işe alabildirmiş mi,bir kişi çalıştoran birtane işadamı bu şehre getirbilmiş mi yazık oluyor bu şehre,ak parti ve MHP nin şansları var belki Ak parti 2 tane çıkarabilir MHP bir tane ama isimler yeni olmalı hep aynı yüzler hiç bir icraat yapamayan Turan bey,Ramazan bey,oğuz bey ,diğerleri artık aday olmasın eğer bu eski icraatı olmayanlar aday yapılırsa AK parti hüsrana uğrar,yine MHP de Mustafa pekdoğan ve geçmiş dönemde aday olup yüzlerini eskiten isimler sizlerin rüzgarı yok miadtlarınızı çoktan doldurdunuz el insaf artık köşeni,ze çekilinde HALİL ÖZTÜRK gibi genç ve dinamık isimlere destek olun derim yoksa kısır çekişmeleriniz MHP ye ZARARI olur.Kırıkkalede ŞAHIS OLARAK sadece MAHİR YILMAZ ismi var tek başına bir parti gibi son seçimlerde bile tek başına 23 bin oy almak her babayiğidin harcı değildir diyor bu isminde KIRIKKALŞE siyasetinde MUTLAKA değerlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum.

KIRIKKALELİ
18.02.2015 14:38:15
Turan Bey en azından elle tutulur projeler ortaya koydu. Tam hayata geçirecekken de adamcağızı hemen çektiler.Neden? Çünkü Kırıkkale`ye iş yapacak adam gelmemeli! Turan Bey, sonuna kadar yanındayız...

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız